U heeft er wellicht al over gehoord of gelezen, ZorgSaam pakt de dienstverlening van oogheelkunde aan. De komende maanden vinden er veranderingen plaats. We gaan onze bereikbaarheid vergroten, onze service verbeteren, lange wachtlijsten terugdringen en de groeiende zorgvraag op een betere manier het hoofd bieden. Dit doen we voor alle oogpatiënten. Wij willen u beter van dienst zijn.
We zetten in op samenwerking met Eyescan. De oogheelkundekliniek Eyescan is actief op een twintigtal plaatsen in Nederland (en nog meer internationaal), werkt samen met meerdere ziekenhuizen en is gespecialiseerd in alle aspecten van oogheelkunde. ZorgSaam wil samen met Eyescan de oogheelkundige zorg in Zeeuws-Vlaanderen een flinke impuls geven.

De samenwerking wordt tot op detail uitgewerkt. Zo wordt er op dit moment gekeken naar een nieuw team oogartsen en wordt de polikliniek opnieuw vormgegeven.
U kunt erop rekenen dat de zorg door blijft gaan. Met Eyescan verbeteren wij onze zorg op de plaatsen die u van ons gewend bent. U kunt erop vertrouwen dat u in de toekomst bij ZorgSaam aan het goede adres bent voor uitstekende oogzorg.

Raad van Bestuur ZorgSaam, Kim Hurkens en Edwin Hummel

Heeft u nog vragen over oogheelkundige zorg bij ZorgSaam? Stuur die dan via email naar vragenoogheelkunde@zzv.nl. We doen ons best zo snel mogelijk op uw mail te reageren.